Detta är en annons från Anmar Trading

Publicerad den: 2020.5.11

Hyr begagnat – upp till 50 procent billigare

Anmar Trading: Ett utmärkt sätt att hålla nere kostnaderna i företaget är att hyra begagnade entreprenadmaskiner - något som Ammar Trading är experter på.

Låst innehåll

De flesta uthyrningsföretagen erbjuder nytillverkade maskiner att hyra – vilket gör att hyreskostnaden blir onödigt hög för kunden. I vissa fall krävs det att maskinerna klarar de senaste miljökraven, men oftast bör man kunna använda sig av en begagnad maskin – till en betydligt lägre kostnad.

– Våra maskiner är i snitt 10 år gamla, men alltid noggrant kontrollerade och servade innan de lämnas ut till kund. Prismässigt ligger vi ungefär på halva kostnaden jämfört med andra uthyrningsföretag med nya maskiner. Det är ett fantastiskt sätt att spara tusentals kronor på och på så sätt höja sin egen vinstmarginal. En annan stor fördel med att hyra en maskin av oss är att man inte binder upp sitt kapital i en maskin som sedan riskerar att stå stilla när behovet för maskinen minskar. Det leder i sin tur till att man enbart betalar för maskinen när den jobbar och drar in pengar till det egna företaget, säger Elias Strandell, som arbetar med försäljning och uthyrning på Ammar Trading i Malmö.

ANNONS:

Ammar Trading startade 2001 och har sin grund i handel med begagnade entreprenadmaskiner. Det är än idag den huvudsakliga verksamheten, men man satsar nu på att ge uthyrningen större utrymme. I maskinparken finns ett 70-tal grävmaskiner, hjullastare, dumprar och bandschaktare. Grävmaskinerna finns i storlekar från 3,5 ton till 45 ton och hjullastarna från 5 ton till 56 ton. Maskinerna är utrustade för den nordiska marknaden och i de flesta fall kan man tillgodose kundens önskemål kring tiltrotator, skopor och annan utrustning.

– Vi vill göra det så enkelt för kunden som möjligt, de behöver bara välja vilken maskin de som behövs och under hur lång tid – resten sköter vi.

Vi kan också erbjuda maskinerna med förare, då vi har ett stort nätverk av många duktiga maskinister, fortsätter Elias Strandell.

Att förutsättningarna för kunderna kan ändras är Ammar Trading väl medvetna om, ett jobb kan lätt leda till fler och behovet av maskinen kan öka.

– Om det visar sig att man har större behov av maskinen än man trott från början så finns alltid möjligheten att köpa loss den från oss. Man kan också hyrköpa maskinen från början och prova på om maskinen är rätt för det som den ska användas till. Är man nöjd och vill behålla den räknar vi fram ett förmånligt slutpris där man får tillgodoräkna sig hyresperioden, tillägger Elias Strandell.

Han hoppas att fler ska upptäcka fördelarna med att hyra begagnat och att företaget ska kunna utöka maskinparken ytterligare för att kunna tillgodose ännu fler kunders önskemål.

– Ammar Trading är ett namn att räkna med när det gäller maskinuthyrning, säger Elias Strandell.

En av dem som upptäckt stora fördelar med att hyra begagnat är Branko Demo, som driver Conzita Sverige AB i Trelleborg. Han hyr i dagsläget en handfull maskiner från Ammar Trading och äger ungefär lika många.
– Priset är en stor fördel med Ammar, det är en stor skillnad mot andra uthyrare jag har varit i kontakt med. De har också ett väldigt stort utbud, man hittar alltid något som passar och det är smidigt och enkelt att ha med dem att göra, säger han.

Här kan du läsa mer om Anmar Trading och fördelarna med att hyra begagnat.

Detta är en annons från Anmar Trading

Publicerad den: 2020.5.11

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!