Jobbtorget


Publicerad den: 2018.9.14

Anläggare för entreprenad­projekt Öland/Kalmar

Vill du jobba i ett expansivt entreprenadföretag och utvecklas med oss in i framtiden?

Vi söker dig som är resultat- och samarbetsinriktad och som lagspelare vill ta gemensamt ansvar med dina kollegor i ditt arbetslag. Du är en social, ansvarsfull och pålitlig människa med yrkesstolthet.

ANNONS:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

  • God erfarenhet som anläggare i entreprenadbranschen, med referenser
  • B-körkort
  • Stort kund och mål-fokus

Det är meriterande om du även har maskinförarbevis, C-körkort, BE/B96- körkort.

Vi ser gärna att du är ESA14- och KJ41-utbildad samt möjligen även har andra utbildningar som kan vara till nytta för oss och dig.

Din arbetsplats kan variera och vi ställer krav på att du har en god förmåga att kommunicera och representera vårt företag samt följa våra värderingar med kunden i centrum.

Hos oss har flera medarbetare klättrat i utvecklingsstegen och vi ser gärna att du vill utvecklas med oss in i framtiden!

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
  • Omfattning: 100 % Tillträde: Enligt överenskommelse

Mini Entreprenad AB är ett företag som bygger framtiden med fokus på byggnation av fiber- och elnät samt inom infrastruktur. Med hjärtat på rätt plats och våra kunder i centrum i allt vi gör under mottot.

”Vi ställer alltid upp för våra kunder och partners samt ser möjligheter i alla situationer”

Vår gedigna erfarenhet och våra högt ställda krav på kvalité och miljö gör oss till en bra partner för våra kunders framtid. Vi har interna resurser inom projektledning, nätdesign, inmätning och utförande för utbyggnad av fiber- och elnät samt inom infrastruktur. Mer information hittar du på www.miniab.se

Passar du, som person, in på ovanstående profil är du välkommen att söka! Kom ihåg att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna befattning!

Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag!
Skicka ansökan med CV och personligt brev till: kristina@miniab.se

Logga inKom ihåg mig

Skapa användare