Load up North blir inte av som planerat i höst utan skjuts fram till 2022, meddelar Nolia idag. Foto: Nolia

Publicerad den: 2021.4.29

Load up North flyttas fram till 2022

Mässa: Nyligen fick vi beskedet att Bauma flyttas fram. Load up North är nästa mässarrangör som tvingas ställa in årets arrangemang och istället satsa fullt ut 2022.

Låst innehåll

– Vi ser det som oansvarigt att köra mässan redan i höst. För oss är det viktigt att kunna ge den fulla upplevelsen av Load up North, både för våra utställare och besökare. Vår bedömning är, efter att talat med flera berörda parter, att läget är för osäkert för att mässan ska kunna genomföras i år, meddelar Jonas Dahlberg, vd för Nolia idag.

Nytt datum för Load up North är 25-27 augusti 2022 på Boden Arena.

ANNONS:

– Det finns så enormt mycket som händer här uppe, med affärsmöjligheter som aldrig tidigare skådats. Därför gör det extra ont att inte kunna genomföra Load Up North. Samtidigt kommer tillväxten i Norrbotten att vara uthållig och då kan vi känna oss trygga med att det går att göra något extra av nästa års mässa, säger Jonas Dahlberg och poängterar hur svårt beslutet har varit.

Senast mässan hölls i Boden blev den en succé med publikrekord med över 7 000 besökare och nöjda utställare. Intresset från utställarna var stort inför årets mässa och inget talar för att det skulle minska inför 2022.

– Arbetsmarknaden i Norr- och Västerbottens län är het. Investeringar på över 1000 miljarder planeras med hög efterfrågan på arbetskraft som följd. Samtidigt har de båda länen Sveriges lägsta arbetslöshet, säger Jonas Dahlberg.

Taggar: , ,

Ann-Louise Larsson

Publicerad den: 2021.4.29

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareMaskinentreprenören