Detta är en annons från Jackon

Publicerad den: 2020.8.27

Så sparar du tid och pengar vid nästa dräneringsjobb

Jackon: Jackon Thermodrän® är en robust och formstabil dräneringsskiva som tål hård hantering utan att smula. Välj 200mm skivan så går det både snabbt och enkelt att montera.

Låst innehåll

Det existerar många olika alternativ när det gäller dränering på marknaden, i många olika material och från många olika leverantörer. Det blir lätt så att man använder sig av det alternativet som finns lätt till hands hos sin återförsäljare eller att man fortsätter med samma lösning som man alltid har gjort. Slutresultatet blir ju bra och vem har tid att hela tiden jämföra alla möjliga alternativ och produkter vid varje nytt projekt? Vi förstår att du har fullt upp men det är just därför du borde fortsätta att läsa. Jackon ger dig 10 starka skäl att välja Thermodrän® vid ditt nästa dräneringsjobb. Vi lovar att det är värt att prova.

Genombrottet i kampen mot fukt

Jackon Thermodrän® är en dräneringsskiva för utvändig isolering och dränering av källarvägg. Invändig isolering ger en kall vägg där kondens rinner ned i konstruktionen vilket leder till fuktskador. Utvändig isolering ger en varm och torr vägg där relativa fuktigheten sänks. Jackon Thermodrän® är dränerande, värmeisolerande och torkar ut källarväggen. Som de flesta andra dräneringsskivor där ute. Här kommer några av anledningarna till varför just Thermodrän® är så bra att arbeta med.

ANNONS:

10 skäl att välja Thermodrän® vid nästa dräneringsjobb:

  • Skivan är robust och tål hård hantering.
  • Den är också formstabil. Dvs. att den inte smular vid hantering. Du får mindre avfall, något som är bra för både dig och miljön.
  • Systemprodukt tänk, alla tillbehör för en enkel och snabb montering.
  • Skivan finns med och utan pålimmad duk.
  • Skivan finns i 100 och 200mm. Med en 200mm skiva monterar du snabbare.
  • Thermodrän® är lätt att kapa. Du kan kapa skivan från alla sidor och i alla riktningar. Resterna kan användas, bra för både dig och miljön.
  • Thermodrän® kan staplas högt. Upp till 10 meter vid återfyllnad med lättfyllnadsmassor.
  • Bra pris.
  • Membrantejp som tillbehör är enkelt att jobba med och klarar frost.
  • Du får hjälp med mängdning och andra frågor och funderingar av Jackons tekniska kundservice.

Att dränera med Thermodrän® är enkelt, smidigt och tidsbesparande. Slutkunden får en torr och varm källare utan den typiska källarlukten, sunt inneklimat och reducerade energikostnader.

Vi hoppas att du vill prova Thermodrän® vid ditt nästa dräneringsjobb.

Kontakta Jackon teknisk kundservice för att diskutera ditt projekt.

Läs mer i broschyren.

Se presentationsvideo:

Se monteringsvideo:

 

Taggar: , , ,

Detta är en annons från Jackon

Publicerad den: 2020.8.27

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!