ABT-bolagens VD Peter Andersson, anser att Göteborg är en intressant region och ser nyttan med att låta ABT bli ett starkt varumärke i regionen.

Publicerad den: 2019.1.14

ABT satsar i Göteborg med ABT Väst

Anläggning: ABT:S dotterbolag Miljötransport i Sverige AB (MISAB) byter namn till ABT Väst men med fortsatt fokus på bygg- och anläggningsbranschen i Göteborgsregionen. 

Låst innehåll

MISAB startades 2015 med ambitionen att erbjuda samma utbud av produkter och tjänster som moderbolaget ABT Bolagen AB. Där finns i dag sju tjänstemän aktiva som leder verksamheten.

Göteborgsregionen blir allt intressantare för större spelare i Mälardalen. Även Bellmanns och Värmdö Schaktmaskiner har påbörjat verksamhet här. ABT blir i och med namnbytet också verksamma med sitt varumärke snararare än med dotterbolag.

ANNONS:

– Jag ser väldigt positivt på Göteborgsmarknaden där vi redan har en stark närvaro och fortsätter att leverera hög kvalitet på våra produkter och en nära relation till våra kunder, säger Peter Andersson, VD ABT Bolagen

ABT Bolagen har idag verksamhet i Stockholms-, Uppsala- och Göteborgsregionen med huvudkontor i Rosersberg. Bolaget är leverantör av jord- och bergschakt, transport, återvinning, bergmaterial, betong och deponi inom bygg- och anläggningsbranschen.

Taggar: , , ,

Micael Appelgren

Publicerad den: 2019.1.14

Logga inKom ihåg mig

Skapa användare