Detta är en annons från TrailerImport

: ”Ifor Williams släpvagnar håller i evigheter”, säger anläggaren Göran Lundahl.

Publicerad den: 2020.2.4

Hållbara transporter – en fråga om design

TrailerImport: Stabilitet, mångsidighet i användning och oslagbart andrahandsvärde är huvudanledningarna till småföretagares val av Ifor Williams tippsläp som transportlösning. Smart design och genomtänkta tillbehör bidrar till släpets hållbarhet såväl gällande prestanda här och nu som livslängd över tid.

Låst innehåll

För anläggaren och grävaren Göran Lundahl från Lundahls Gräv & Fastighetsservice, är styrkan i tippsläpets konstruktion dess absoluta fördel. I hans verksamhet är uppdragen olika varje dag och behovet av att flytta på och tippa av tunga massor av jord, sten, kross, snö och allt däremellan är därför varierande. Inga problem för tippsläpet från Ifor Williams och Göran Lundahl intygar:

Släpet är egentligen överdimensionerat. Det håller i evigheter, säger Göran Lundahl.

Med ramper till tippsläpet kan även grävmaskiner fraktas mellan uppdragen.

Stridsvagnskvalitet
Förutom sin robusta kvalitet och viktbärande styrka har släpet marknadens brantaste tippvinkel, vilket innebär att Göran Lundahl alltid blir av med sina laster. Tacksamt utifrån både effektivitet och ergonomi då han slipper fösa ner rester manuellt.

När Göran kommer fram till ett anläggningsjobb eller grävuppdrag fraktar han sin grävmaskin på tippsläpet. Med hjälp av ramper förvandlas släpvagnen till ett maskinsläp och här blir mångsidigheten i Ifor Williams yrkessläp tydlig:

– Det finns ingen som säljer bättre trailers i Sverige, säger Göran Lundahl.

Rejäla material, stabil konstruktion och allt extra dimensionerat för att hålla.

Ifor Williams är byggda på högfasthetsstål i ramen, robusta stålrörsaxlar, marknadens kraftigaste hjullager och rustade med hållbara och smarta lösningar. De är designade för säker och överlägsen prestanda för yrkespersoner som har ett behov av hållbara trailers i sin verksamhet.

Läs mer om säkra, stabila och hållbara yrkessläp www.trailerimport.se/entreprenadslap.

Taggar: , , , ,

TrailerImport

Publicerad den: 2020.2.4

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!