Detta är en annons från Hyrinhyrut

Michael Duvborn och Oscar Klein.

Publicerad den: 2020.1.27

Hyrinhyrut – Sveriges nya hyrsajt för proffs!

Hyrinhyrut: På nya Hyrinhyrut.se möts entreprenadföretag på jakt efter maskiner och maskinägare med lediga maskiner. Enkelt och smidigt lägger du själv upp din annons, vilket i dagsläget är helt kostnadsfritt.

Låst innehåll

Hyrinhyrut är precis vad det heter. Det är en sajt för dig som vill hyra ut och in maskiner och personal. Lite mer originell är kanske konstellationen bakom den nya annonseringstjänsten. Eller vad sägs om en 28-årig dataingenjör, expert på att bygga hemsidor, och en 61-åring som jobbat i entreprenadsvängen sedan 1970-talet. Oscar Klein och Michael Duvborn har känt varandra sedan Michael blev tillsammans med Oscars mamma. För några år sedan, i samband med Oscars examensjobb, föddes tanken om Hyrinhyrut och i november 2019 lanserades den nya sajten.

Sparar tid och pengar
Tanken bakom Hyrinhyrut bottnar i ett dilemma som Michael Duvborn identifierat under sina år i entreprenadbranschen.

ANNONS:

– En platschef/arbetsledare på ett entreprenadföretag får idag lägga en massa tid på att jaga maskiner när det är mycket jobb. Man får ringa runt och det kan sluta med att man får betala alldeles för mycket, säger Michael Duvborn.

Men problemet är egentligen inte brist på maskiner enligt Michael Duvborn. Det finns maskinägare med lediga maskiner, som är redo att hyra ut sin maskin med eller utan förare.

– Det är här som vi kommer in i bilden. Till exempel kanske man vet att man har en maskin tillgänglig om en månad. Då lägger man bara in det i annonsen, så slipper maskinen att stå stilla. Det blir alla parter vinnare på, fortsätter Michael Duvborn.

Lätt att skapa sin annons
Det är Oscar Klein som har byggt och designat Hyrinhyrut.se, där grundtanken är att sajten ska vara så användarvänlig som möjligt.

– Det är bara att skapa din annons direkt på sajten, du behöver inte ens ett konto. I annonsen fyller du i vissa uppgifter, till exempel om din maskin, var du finns och kontaktinformation samt foto på maskinen. Via en länk, som du får till din e-post, kan du sedan ha koll på och ändra din annons, säger Oscar Klein.

All kontakt sker direkt mellan inhyrare och uthyrare. Hyrinhyrut är alltså ingen klassisk förmedlingstjänst som tar ut provision på uppdragen.

– Inledningsvis kommer det också att vara helt gratis att annonsera, tillägger Oscar Klein.

Nya relationer
Förutom en effektivare in- och uthyrningsprocess tror Michael Duvborn att Hyrinhyrut kan ge andra positiva effekter för användarna.

– Att annonsera är också ett sätt att göra reklam för sig själv och sitt företag, vilket är extra viktigt om man är en ny eller mindre aktör. En annons med en välskött maskin ger ju ett seriöst intryck. Dessutom tror jag att direktkontakten mellan in- och uthyrare öppnar upp för nya samarbeten och affärer.

Michael, med tentaklerna ute i entreprenadbranschen, har redan märkt att den nya hyrsajten uppskattas.

– Alla som jag träffat har varit positiva till Hyrinhyrut och det känns riktigt roligt. Vi tror mycket på det här!

Här kan du läsa mer om Hyrinhyrut

Taggar:

Publicerad den: 2020.1.27

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!