Detta är en annons från ME Inköp

Sebastian Gifting (längst fram) och Emil Widenbring. Foto: Ryno Quantz.

Publicerad den: 2020.2.18

Inser vinsterna med Cat ME-edition

ME Inköp : Att dra igång egen firma direkt efter avslutad gymnasieutbildning bygg- och anläggning var självklart för unge företagaren Sebastian Gifting. Som ME-medlem inser han fördelarna med att utnyttja sitt medlemskap. Nyligen beställde Sebastian två Cat ME-Edition.

Låst innehåll

Efter cirka nio år som maskinentreprenör har Gmb Stockholmsschakt växt rejält till dagens 24 anställda. I takt med att Sebastian Gifting har fått in en rad upphandlingar har han investerat i maskiner och anställt maskinförare. Några av de senaste årens projekt som sticker ut är schakt- och markjobb vid Nationalmuseum och större fjärrvärmeprojekt i Solna.
Gmb Stockholmsschakt har i dag flera Cat-maskiner och nyligen beställde Sebastian Gifting två Cat ME-Edition, en hjulgrävare 315F och en bandgrävare 320 New Generation.

– Det finns flera skäl till varför jag beställt en Cat 320 New generation. Den har elektrisk styrning i stället för hydraulisk, då är det väldigt enkelt att ställa om maskinen efter exakta önskemål för olika förare etcetera. Maskinens data är nästan som ett tv-spel där det finns alla möjliga inställningar.

ANNONS:

Han gillar också att New Generation har ett inbyggt 2laser system och ett stort plus är den integrerade vågen. Det går även att ställa in så armen är på ett maxläge om man ska schakta intill ledningar i luften.
– Det går också att välja så maskinen stannar innan elstråk med mera så man inte schaktar av någon kabel, vilket kan bli dyrt och farligt, säger Sebastian Gifting.

En anledning till att han blev medlem i ME är att han vet att de ställer upp bra vid frågor och har bra erbjudanden.
– Just Cat-erbjudandet har jag läst i nyhetsbrev samt att Cat lyfte fram det när vi tittade på inköp av ny maskin, säger Sebastian Gifting.

När Sebastian ska köpa ny maskin tycker han att kvalitet och garantier är viktigt. Han premierar också snabb service och ett högt andrahandsvärde
– Allt detta stämmer in på Cat-maskinerna. Dessutom har Cat ME-edition mycket utrustning som standard.

Här kan du läsa mer om Cat ME Edition och fördelarna med ett medlemskap i ME.

Detta är en annons från ME Inköp

Publicerad den: 2020.2.18

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!