Detta är en annons från Hyr In Hyr Ut

Publicerad den: 2020.5.25

“Målet är ju att maskinerna ska rulla så mycket som möjligt.”

Hyr In Hyr Ut: På bara några månader har Norrvidinge lyckats öka beläggningen genom att hyra ut sina maskiner och förare via Hyr In Hyr Ut. – Det är ett nytt sätt att jobba på som vi tycker är helt rätt, säger Oskar Mårtensson, affärschef på Norrvidinge.

Låst innehåll

Hyr In Hyr Ut:s affärsidé är enkel. På deras webbplats kan proffs inom entreprenad-, bygg- och anläggningsbranschen hyra ut eller hyra in de maskiner och den personal som behövs genom att lägga ut eller svara direkt på en annons. Inga mellanhänder krävs utan affären sköts snabbt och smidigt mellan de involverade parterna.

Norrvidinge, med bas i Helsingborg och lokal förankring i södra Sverige, använder sig sedan några månader tillbaka av möjligheten att annonsera på Hyr in Hyr ut. Företaget erbjuder transport- och maskintjänster och består av två grenar, Norrvidinge Rental, som hyr ut maskiner, och Lastbilscentralen, som hyr ut maskiner med förare.

ANNONS:

– Vi har en modern maskinpark med närmare 200 maskiner av olika slag som hjullastare, grävmaskiner, dumprar, bandschaktare och vältar, säger Oskar Mårtensson.

Målet är ju att maskinerna ska rulla så mycket som möjligt. Ju högre beläggning desto bättre för alla. Hyr in Hyr ut är ett nytt forum där vi kan synas och visa att vi finns.

Ta vara på nya affärsmöjligheter

Oskar menar att det gäller att ha så många krokar ute som möjligt och att ta vara på alla nya affärsmöjligheter.

– Vi har varit med på Hyr in Hyr ut i några månader nu och hyr ut maskiner både med och utan förare. Kunderna kontaktar oss direkt och sedan gör vi upp affären. Det är enkelt att hålla koll på flödet via appen i mobilen och se vilka maskiner det finns behov av just nu. Är det rätt maskin och rätt avstånd finns vi bara ett samtal bort.

Genom Hyr in Hyr ut har Norrvidinge vidgat sitt kontaktnät och fått många nya kunder. Det är främst olika entreprenadföretag som hör av sig. Fördelen nu är att även företag som inte tidigare har varit kunder drar nytta av deras tjänster.

– Jag kan absolut rekommendera Hyr in Hyr ut till andra företagare. Det går redan att se att vår beläggning har ökat genom att vi syns i ytterligare ett forum. Att synas digitalt blir allt viktigare och här ligger Hyr in Hyr ut i framkant så för oss var det ingen tvekan om att vi skulle vara med!

Läs mer på hyrinhyrut.se

Hyr In Hyr Ut
Är du maskinägare? Testa att lägga upp en annons med dina maskiner, med eller utan personal. Beställaren kan sedan kontakta dig direkt via annonsen eller vårt formulär.
Söker du maskiner med eller utan personal? Leta bland våra annonser och kontakta maskinägaren direkt eller via vårt formulär.
Läs mer på hyrinhyrut.se

Taggar: , ,

Detta är en annons från Hyr In Hyr Ut

Publicerad den: 2020.5.25

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!