Jon Bengtsson och Patrik Wallgren anser att bygg- och anläggningsbranschen vinner på digitalisering. Foto: SkyMap/Moba Sweden.

Publicerad den: 2019.11.27

Moba i samarbete med nystartat mätbolag

Digitalisering: Nystartade Växjöbolaget SkyMap Innovations inleder samarbete med Moba Sweden. Syftet är ett kunna erbjuda en helhetslösning inom digitalisering.

Låst innehåll

Som namnet antyder arbetar SkyMap Innovations med scanning, 3D-visualiseringar och mätning med mera. Tillsammans med maskinstyrningsföretaget Moba Sweden erbjuds nu en helt ny plattform för att knyta samman branschen. Företagen menar att efterfrågan och behovet av den här typen av tjänster är stort och att det finns rejäla synergier att uppnå. Målet är att hjälpa till att effektivisera den svenska bygg- och anläggningsbranschen.

– I samarbetet med MOBA får vi ett partnerskap som gör att vi får ut den kunskap och kreativitet vi besitter, snabbare på marknaden. Det ger oss också ekonomiska möjligheter att utveckla oss vidare och skapa än mer kundnytta för slutanvändarna, säger Jon Bengtsson, SkyMap Innovations VD och medgrundare.

ANNONS:

Han får medhåll av Mobas vd Patrik Wallgren.

– Tillsammans kan vi öka våra marknadsandelar i Sverige och bredda vår kundbas genom delaktighet mellan bolagen. Vi har liknande framtidsvisioner och kan tillsammans på ett bredare sätt påverka branschen att arbeta mer kostnadseffektivt och hållbart, säger Patrik Wallgren.

Taggar: , ,

Sofia Barreng

Publicerad den: 2019.11.27

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!