Skånska entreprenadföretaget Norrvidinge utvidgar sin verksamhet till Blekinge och södra Småland genom köpet av Sortab Mark & Sorteringstjänst i Karlskrona. Foto: Sortab

Publicerad den: 2019.1.11

Norrvidinge köper Sortab

Företagsköp: Skånska entreprenadföretaget Norrvidinge har köpt Sortab Mark & Sorteringstjänst i Karlskrona. Genom förvärvet utvidgar Norrvidinge sin verksamhet till Blekinge och södra Småland.

Låst innehåll

– Sortab är ett välskött bolag med goda medarbetare och har en stark position på marknaden i östra Blekinge. Sortab speglar våra värderingar och vårt sätt att arbeta långsiktigt med verksamheten, säger Johan Beermann, vd på Norrvidinge.

Sortab omsätter cirka 75 miljoner kronor och har 25 medarbetare, vilka samtliga kommer att erbjudas anställning i Norrvidinge. Verksamheten kommer att bedrivas under namnet Norrvidinge. Varumärket Sortab kommer att bli en del av Norrvidinge och då företrädelsevis för återvinningsverksamheten.

ANNONS:

– Att fortsätta utvecklas ihop med Norrvidinge och dess affärsmodell skall bli intressant och spännande, säger Roger Algotsson, delägare i Sortab och som framåt kommer att verka som affärschef och ansvarig för verksamheten i Blekinge.

Taggar: , , , ,

Lars-Olof Tandberg

Publicerad den: 2019.1.11

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!