I dagsläget ligger planen för att genomföra Svenska Maskinmässan i juni fast, men man följer coronautvecklingen noga och de rekommendationer som ges från myndigheterna. Foto: Svenska Maskinmässan

Publicerad den: 2020.3.12

Planen för Svenska Maskinmässan ligger fast

Mässa: Svenska Maskinmässan planeras att genomföras som det är tänkt den 4-6 juni på Solvalla. – Vi följer corona-utvecklingen noggrant och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Det är tre månader kvar och läget kan komma att förändras under den tiden, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig.

Låst innehåll

I går kom beskedet om att Delvator som första utställare valt att hoppa av Svenska Maskinmässan på Solvalla i juni med anledning av coronavirusets spridning. Samtidigt har ett stort antal publika event den närmaste tiden ställts in eller flyttats fram. Planen för Svenska Maskinmässan är att fortsätta planeringen och förberedelserna för att kunna genomföra mässan som planerat, samtidigt som man följer utvecklingen och de rekommendationer som ges för publika evenemang.

– Om vi inte kan genomföra mässan som planerat kommer vi att senarelägga den till hösten. Vi hade möte med våra utställare i går och just nu är det ingen mer som har lämnat besked om att de väljer att hoppa av, säger Gabriel Börjesson.

ANNONS:

Taggar:

Ann-Louise Larsson

Publicerad den: 2020.3.12

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!