Rosenqvist Entreprenad och Strukton Rail AB har ingått en affär som innebär att Rosenqvist tar över både kontrakt, förare och traktorgrävare från Strukton. Foto: Rosenqvist Entreprenad

Publicerad den: 2021.6.4

Rosenqvist i maskinaffär med Strukton

Marknad: Rosenqvist Entreprenad och Strukton Rail AB har nyligen ingått en affär som innebär att Rosenqvist tar över både maskiner, förare och kontrakt från Strukton.

Låst innehåll

Det är Strukton Rails traktorgrävare som affären avser och kontraktet innebär att Rosenqvist tar över tre 3-års kontrakt gällande maskinkörning från Strukton Rail, köper företagets traktorgrävare och tar över förarnas anställning. Ordervärdet på affären är omkring 16-18 miljoner över tre år.

”För Rosenqvists del ger affären, förutom ett välkommet tillskott till maskinparken med en del uppgraderingar även en ökad närvaro i vårt samarbete. Nu ser vi fram emot att komma i gång som leverantör av dessa maskintjänster i Rosenqvists regi”, uppger Rosenqvist Entreprenad.

ANNONS:

Rosenqvist Entreprenad har nyligen bytt ägare, som Maskinentreprenören rapporterade om i början av april. Den nya ägaren är det tidigare modeföretaget Wesc som nu bytt namn till Vestum och riktar in sig på bygg- och anläggningsbranschen istället. 

 

Taggar: , ,

Ann-Louise Larsson

Publicerad den: 2021.6.4

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareMaskinentreprenören