Publicerad den: 2016.8.18

Serneke bygger tennisanläggning i Stockholm

Nyheter: Serneke ska bygga en tennisanläggning i Stockholm i samarbete med de före detta tennisproffsen Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström. De står bakom tennisakademin Good to Great, som har ambitionen att bli världens bästa tennisakademi. Anläggningen byggs i Danderyd, och ordern är värd 120 miljoner kronor. Byggnationen påbörjas omgående och anläggningen väntas stå klar i slutet av 2017. Good to Great är en tennisakademi som ger unga tennisspelare möjlighet att satsa helhjärtat på sporten. Bakom akademin står de tidigare tennisproffsen Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström. Serneke blir delägare i anläggningen med 16 procent kapitalaktier i Good to Great Tennis Properties.

Låst innehåll

– Good to Great Tennis Academys vision är att vara världens bästa tennisakademi och den nya anläggningen kommer att vara den första i sitt slag i norra Europa, säger Nicklas Kulti, en av grundarna till akademin.

Serneke har fått uppdraget att uppföra den nya tennisanläggningen med sju tennisbanor och tre padeltennisbanor inomhus, kontor, övernattningsrum, utbildningslokaler och storkök. Utomhus ska det också byggas sju tennisbanor, tre padeltennisbanor, en komplementbyggnad samt anläggas parkeringsplatser. Anläggningen ska vara öppen för såväl motionärer som proffs.

ANNONS:

– Idrotten har en viktig roll i samhället ur flera perspektiv och vi är glada att vara delaktiga i att bygga denna spännande anläggning. Projektet är också en viktig del i vår expansion i regionen, säger Ola Serneke, vd för Serneke Group.

Taggar: , , , , , , , ,

Publicerad den: 2016.8.18

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!