Serviceteknikerna Philip Ahnstedt och Christer Ellgren ska turas om att köra den första motorcykeln i Hydroscands satsning på slangservice med motorcykel i Stockholmsområdet. Motorcykeln är en Yamaha på 700 kubik. Foto: Lars-Olof Tandberg

Publicerad den: 2019.5.14

Slangservice med motorcykel

Service: Hydroscand introducerar slangservice med motorcykel. Tanken är att det ska gå fortare att ta sig fram i stadstrafik än med de traditionella servicebussarna.

Låst innehåll

Hydroscands motorcyklar har med sig de vanligaste slangarna och kopplingarna. De är även utrustade med en slangpress och de verktyg som krävs för att kunna pressa och montera slang på plats hos kunden. Om något saknas kommer serviceteknikern på motorcykeln snabbt kunna hämta detta hos den närmaste av Hydroscands fem Stockholmsbutiker.

Första steget blir att lansera tjänsten i Stockholm och sedan kommer tjänsten att spridas geografiskt, där behov finns. Planering pågår även för att lansera tjänsten i ytterligare ett antal av de 20 länder där Hydroscand finns representerade.

ANNONS:

Slangexpress MC är tänkt att kunna undsätta kunder även i svår terräng där servicebussarna inte kan ta sig fram. Det kommer även göra det möjligt för Hydroscand att korta inställelsetiderna till kunderna under rusningstrafik. Något som behövs i Stockholm där trafiken har stor påverkan på inställelsetiden.

– Slangexpress MC kommer att ge oss de verktyg vi behöver för att snabbt kunna hjälpa våra kunder med vanliga problem – även i Stockholms värsta rusningstrafik. Målet i ett första skede är att ha två motorcyklar i Stockholm och två i Göteborg, säger Leif Clevesjö som är konceptansvarig för Slangexpress på Hydroscand.

Taggar: , , , ,

Lars-Olof Tandberg

Publicerad den: 2019.5.14

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!