Konstantin är uthyrningsansvarig hos Pan Rental AB och son till grundaren Sokrates Tsiaris. Nu har han valt att investera i 51 Volvomaskiner från Swecon. Foto: Peter Holgersson

Publicerad den: 2021.6.11

Swecon i storaffär med uthyrare

Maskinleverantör: Uthyrning av större maskiner utan förare är en bransch som växer och fungerar allt bättre i Sverige. Swecon och uthyrningsföretaget Pan Rental signerat ett avtal som innebär att hela 51 volvomaskiner hamnar i tjänst som uthyrningsmaskiner.

Låst innehåll

Enligt Pan Rental är det många som vill hyra anläggningsmaskiner och “många” vill också hyra Volvo. Där ska vara grunden till Pan Rentals nu gjort klart sin hittills största affär på 51 Volvomaskiner med Swecon. Främst handlar det om grävmaskiner på band och hjul i storlekarna 1,8 till 40 ton.

Moderbolaget Pan Trading har köpt och sålt anläggningsmaskiner såväl nationellt som internationellt sedan början på 90-talet då företaget grundades av Sokrates Tsiaras. Företaget kompletterades senare med Pan Rental – en verksamhet som smög igång så smått i slutet på 90-talet och blev en naturlig del av verksamheten. Nu siktar bolaget på att växa och ta en större marknad även geografiskt.

ANNONS:

Taggar: ,

Micael Appelgren

Publicerad den: 2021.6.11

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareMaskinentreprenören