Detta är en annons från ME Inköp

Alex Björklund

Publicerad den: 2020.3.23

Värdesätter Ahlsells specialrådgivning

ME Inköp: – Jag tror inte att jag har varit med om att Ahlsell inte lyckats få fram det vi vill ha. De har ett väldigt brett utbud och det är mycket lätt att ha med dem att göra, säger Alex Björklund, projektledare och faktureringsansvarig för Elinsta Nät AB, med säte i Mellerud.

Låst innehåll

Elinsta Nät:s verksamhet är främst inriktad på grävning och installation av fiber, företaget gör även husgrunder och borrar för jordvärme. Firman har 16 anställda, men vid arbetstoppar kan de med underentreprenörer vara upp emot 50 personer.

– Standardartiklar handlar vi oftast via Ahlsells hemsida. Men när det gäller speciallösningar ringer vi och rådfrågar vår kontakt på Ahlsell, som vi haft i flera år. Det är också till stor hjälp, eftersom det spar tid, att Ahlsell kan räkna på våra jobb utifrån den materiallista vi lämnat på vilka prylar vi behöver kopplat till respektive projekt.

ANNONS:

Elinsta Nät beställer också material via Ahlsells inköpslistor som återkommer i andra projekt och direkt i butikerna när det behövs småprylar i fält.

De vanligaste produkterna som Elinsta Nät handlar är kundfiber, dukter, foderrör och andra typer av slangar.

Företaget har också utnyttjat ME:s avtal med Zeppelin. Hittills har Elinsta Nät investerat i sex stycken Cat-maskiner: fyra bandgrävare och två hjullastare, där han med rabatten sparat uppemot 100 000 kronor.

– Vi har även börjat tittat på Preems bulktjänst att tanka på plats. Det skulle spara mycket tid.

Är det något du vill säga till andra maskinentreprenörer som är medlemmar i ME men ännu inte utnyttjat rabatterna i de olika avtalen?

– Det finns väldigt mycket som man kan utnyttja, till exempel när det gäller drivmedel och försäkringar. Men det gäller att ta sig tid att kolla upp vad avtalen kan göra för din verksamhet.

Handla med rabatt hos Ahlsell
Handla i butik eller på ahlsell.se. Eller ring, se telefonnummer till din närmaste butik på ahlsell.se.

För att utnyttja rabatten: ange alltid att du är ME-medlem och ditt kundnummer.

Läs mer här.

Foto: Jerker Andersson.

Publicerad den: 2020.3.23

Logga inKom ihåg mig

Skapa användareDo NOT follow this link or you will be banned from the site!